Mysteryyy34 Kızlar yolk kesesi oluştuysa boş gebelik olma ihtimali yine de var mı? 4+4 teyim ve kese içinde yolk kesesi göründü doktor bazen boş gebelikte olabiliyor net bir şey söyleyemem dedi. Sizce ihtimal nedir?
58ee Mysteryyy34 daha ne istiyor bu doktorlar anlamadım 🤷♀️ Bide şey deseymıs bu haftalar da kalp atışını duyuyoruz kalp atışı yok felan deseymıs canım benım 6 7 8 haftalar da bebegı görür kalp atısını dinlersin
Deletedmom7373700 Mysteryyy34 üf felaket tellalı ya bazı doktorlar cidden bana da dün ufak keseye benzer bişey görüyorum çok minik kese mi değil mi emin olamam dış gebelikte olabilir net bişey diyemiyorum dedi insanın canını sıkıp hevesini kursakta bırakmaktan başka bişey yapmıyorlar ya
Mysteryyy34 58ee ben sordum boş gebelik olabilir mi diye şuan her şey yolunda ama net bir şey söyleyemem inşallah boş gebelik olmaz dedi bende merak ediyorum yolk kesesi olupta boş gebelik olan var mı acaba diye
gulten5897er Mysteryyy34 aynı durudayız e beklemedeyim. Yolk kesesi var bebek yok. İnt de yolk kesesi varsa embiyo var demlemiş. Geç görünebilir yazıyordu. Ben 8. Haftamda gittim göremedim bebeği. 10. Haftada tekrar gideceğim.
Mysteryyy34 gulten5897er inşallah görünür canım. 🥰 Yani yolk kesesi oluşunca internette net bebek de oluşur yazıyor ama doktorum net konuşmadı bende o yüzden endişeliyim
Selisce Mysteryyy34 inşallah hayırlısıyla sağlıkla görürsün bebeğini daha erken stres yapma üzmek istemem sadece sorduğun için söylemek istiyorum benim 8. Haftamda yolk vardı kesem düzgündü bebek yoktu 10. Haftamda da bakıldığında kesem bozulmaya başlamış yolk fazlaca büyümüş bebek oluşmamıştı maalesef boş gebelikten kürtaj oldum
Mysteryyy34 Selisce çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun 🙏🏻 Doktor da bazen boş gebelik olabiliyor dedi haftaya perşembe randevum var büyük ihtimalle belli olur inşallah boş gebelik değildir 😔
Selisce Mysteryyy34 teşekkür ederim İnşallah senin ki değildir ve sağlıkla görürsün kalbini duyarsın canım güzel haberler ver🙏
Mysteryyy34 Deletedmom7373700 evet ya bazı doktorlar çok negatif oluyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi biz pozitif olmaya bakalım 😊
gulten5897er NilNehir merhaba ben 10. Haftamda gittim. Kalp atışını duydum. 13. Haftada da 2 li test yaptırdım. Sizin sonuç ben oldu?
Mysteryyy34 gulten5897er 6. Hafta gittiğimde çok şükür kalbini duydum canım. Şimdi 10+2yim 2 hafta sonra kontrolüm var :)