Deniz_yildizi Susam_Annesi benim kayınpederimin ismi babasının , babasının ismi de babasının ismiymiş😁 Ben de sırayı bozmak istemiyorum 😁
Ysmnakca Kızlar bizde 7 haftalık olduk 6 haftalık iken duyuldu kalp atışı. Fakat düşük riski olduğunu söyledi doktor 😔
Deniz_yildizi Aysmnv35 egepol hastahanesi gülsün soypaçacı :) Geçen hafta tanıştık baya tatliş bi bayan :) Siz nereye kime gidiyorsunuz :)
Naz_can Biz suan 5+2 olduk hersey cok yenı daha keseyı goremedım cunku en son 1 hafta once gıttım doktora beta hcg degerımın yukselısınde problem vardı ama suan normal yukselıyor bıze dua edın salı gunu saglıklı oldugunu ogrenıyım içim rahat ıyı hıssedıyorum ıyı olcak ınsallah☺️
Deniz_yildizi Aysmnv35 hayırlısı olsun 😁 Memnun kaldınız mıı :):) doktorla ilk elektriğin tutması cok önemli bence😃 Biz işk hüseyin çevik beye gitmiştik ben hiç ısınamamıştım eşim ısrar etmişti sonra kıyamadı herhalde bama degiştirdik😂😂
Dygkyhn Mucizesinibekleyenacemianne İnsallah kısa sürelidir ama onlar için çekilen bütün ağrılar sızi bana mutluluk veriyor sebebi güzel olunca gerçekten anne olmak çok farklı birsey mis icimizdeyken böyleysek doğunca neler yaparız kim bilir
Mucizesinibekleyenacemianne Dygkyhn ayyynen öyle🤗 hayırlısıyla cinsiyeti öğrenip karnımızın belli olmaya başladığı ağırlaşmadan önceki en tatlı olan dönemler gelsin inşallah hepimize😇🌸
Halime23 Benim 7+6 geçen hafta duydum kalp atışlarını rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤰🙏🏼❤️
Taila Bizde 9+5 haftalığız ama ultrasonda 3 gün önden gidiyoruz kalp atışını duyduk 3 gidişimizdede şimdi ikili test için randevu aldık cinsiyet tahmini için sabırsızlanıyorum bir oğlum var 4 yaşında birde 9 haftalık düşüğüm oldu bu 3. Hamileliğim Allah eli ayağı düzgün ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.. ama gönlümden kız geçiyo bakalım ne olacak bıcırığım en son dün doktordaydım kollarını ayaklarını oynatıyodu hala gözümün önünde yaa ufacık ama nasıl hareket ediyodu 🙈
Elifyilmaz Bende 6 haftada duydum kalp atislarini cok heyecanliyim zaman nasil gececek bebegim ne zaman buyuyecek bana gelecek diye sabirsizlaniyorum😂🙏😍
Elifyilmaz Majun hayir canim endise etme bende 6+3 karindan baktirinca sadece kese gorundu alttan muayene edince kalp atisinida bebegide gorduk daha erken yani 9 da bile duyan var