HavvaNur42onrn Kızlar 14+5 günlüğümm sürekli tuvaletim var gibi çok sıkışmış gibi gidiyorum ama afedersiniz az geliyor tamam, belimde inanilmaz ağrı var birde vajinanın sol kemiğin de ağrı var daha kontrolüme 2 hafta var ?? Normal mi sizce
Dark HavvaNur42onrn idrar yolu enfeksiyonu büyük ihtimal. İhmal etmeyin sağlık ocağına gidip bı idrar verebilirsiniz ona göre tedavi uygulanır
HavvaNur42onrn tazebiranne_hg04 teşekkür ederim canım kaç kere atlattım tekrarlıyor galiba enfeksiyon
HavvaNur42onrn ilkkalpatisi aynn canım sanki ağır kaldırmış gibi uzaninca daha ağrıyor sonra normal ağrı devam ediyor
ilkkalpatisi HavvaNur42onrn idrarda yanma ve koku var mı? bende yok ama yinede enfeksiyon olabilir mi acaba. böbreklerle alakalı bir durum mu merak ediyorum inşallah önemli bir şey değildir
tazebiranne_hg04 HavvaNur42onrn canım ılık hatta az sıcak olsun limonlu su iç hem bebeğe hem sana çok faydası olur nefesini açar mideni rahatlatır C vitamini ve bağışıklığını güçlendirir inşallah zararsız bir şekilde atlatırsınız çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻