-askannesi ecenaz891 canım çok şükür sonucum Kadir gecesi çıktı 🤲 temiz bir sıkıntı çıkmadı. Allah bu yolda bu ikilemde dara düşen herkesi sevindirsin inşallah🥰
-askannesi ecenaz891 işlem sonrası hiç problem yaşamadım ben. Açıkçası korkulacak bir işlem değil. Bekleme süreci daha yorucu yAni. Geçti bitti şükür 🤲🥰
3oglanannesi ecenaz891 ikizlerde 6 haftalık söylemiştim akıl edemedim şuan ikinci gebeliğim 27 haftalık olduk kimse bilmiyor hala bayramda öğrenecek herkes mecbur görülecek yani ve kimse bilmeyince hamdolsun çok rahat geçti bugüne kadar 🧿
ecenaz891 -askannesi masallah cok sevindim adına bende hafif ense kalınlığı cıkmıstı fetal dna yapıldı temiz cıktı ama yine kafamda aoru isareti kalıyor detaylıyı bekliyoruz bakalım 🙏🏻
gizem-ali Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim doktorum bana ikiz olabilir dedi bir kesede bebek var diğer kese boştu boş kesede olabilir dedi ikiz de olabilir dedi ama bugün kanamam oldu ve küçük parça geldi korkmaya başladım acaba boş kese mi düşüyor
Twinmama46 Carriebradshow rahim agrılarınız oluyor mu bende 29 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim alt tarafta agrı oluyor da
Carriebradshow Twinmama46 teşekkür ederiim 37+0 da oldu doğumum. Allah herkesi sağ salim kavuştursun bebeklerine 🥰
3oglanannesi Mocuzemiz bu sefer ikiz değil ilki ikizdi ve herkes biliyordu başından bu sorunları yaşadım bu sefer tek kimse hamile olduğumu bile bilmiyor pandemi de çok gelip gitmedik işime yaradı sakladım bende