Poseyland merhabalar insallah güzel be kolay bir hamilelik geçirirsiniz her hamilelik özel ve farklı gercekten. ikizlere 6.haftada hamile olduğumu öğrendim ve cok ağladım bakmayacağım düşünüp 2 yasunda kızımda var çünkü (hos bakamadım zaten annemlere geldim 🤣) cok sukur çift yumurtaydilar haliyle risk daha az oluyormuş ilk kızımda sorunsuz bi hamilelik geçirdim agri sizi rahatsızlık hicbisey yaşamadım şehir şehir gezdim doğurduğu gün 3.5 saat hayvanat bahçesi gezdim. ama ikizlerde 12.haftada çatı kemigi ağrısı başladı 30 haftadan sonra duvarlara tutunarak yürümeye başladım annemler geldiler bana bakmaya benin ağrılarım disinda cok sukur bebekler iyiydi. 32.den sonra sancılar başladı haftada 2-3 günüm hastanede geçiyordu dr 34 te alabiliriz duruma göre dedi ama vok sukur bebeklerin kalpt atışı falan iyi olunca sancılar düzensiz olunxa 37 haftaya kadar bekleyebildik ve planlı bi şekilde sezeryan dogum yaptim. hic seker sorunum uoktu ilk kızımda da olmadı qma bu hamileligimde inanılmaz su içiyordum damacanayı bitiriyordm resmen 2 günde sonra seker yükleme testinde seker hastası olduğumu öğrendik diyetle falan düzelmedi insülin kullandim. cok sukir ne bende ne bebeklerde kalıcı olmadi. oğlum 3300 kizim 2650 doğurdum. dogumdan snra emzirmek için adeta kendimi parçaladım 37 gün boyunca koltuğa başımı yasladım ve öyle uyudum duzene gireceğini biliyordum kendimi strese sokmadim 24 saat mememdeydiler yok bu cocuk ac yok bunlar doymuyor diyip durdu herkes ama kilo alimlari ve cis sayıları çok güzel olduğu için mama vermedim ve başardım cok sukur. eğer emzirmek isterseniz diye bu detayları veriyorum çünkü evde 1 değil 2 yardimxi şart ben annem babam baktık çocuklara. Her fırsatta uyudum kucağıma yastık koyup bebekleri emzirirken dahi uyuyordum. hersey bir şekilde geçiyor ama emzirme süreci zor geçiyor. saglikla dogurun insallah. suan ikizlerim 4 aylik tek başıma bakamadım çünkü 2 yaşındaki kiziminda ilgi zamani annemlere geldim bebekleri doyurup anne babama veriyorum kızımla ilgileniyorum. ve lütfen lütfen 2 hamilelik geçirmiş biri olarak söylüyorum kendinizi yormayın ben her işimi yapiyordum yok hali yıkadım yok duvar sildim diyen insanlara aldanmayın bende ilk kızımda herseyi yapiyordum ama ikizlere hamileyken makineye tabak bile dizemedim mesela yuruyus yaptigim zaman agrim olmuyormu ama aksam olunxa gunduz yaptigim yuruyusun agrilsrini cekiyor yatamiyordum kendinizi dinleyin zorlamayın dinlenin ağır iş yapmamaya çalışın.