nlgn-gms Dün 5 haftalık gebe olduğumu öğrendik kasıklarımda ağrı var hafif hafif. Sizlerde de oldumu normalmi acaba? Çikolata kistim var ondan kaynaklımı bilemedim###
Mom578988 nlgn-gms benimde sol tarafta çikolata kistim var ve ben de hamile olduğumu öğrendim. Ara sıra sol taraf kistimin olduğu yerde ağrı oluyor ağırlık gibi de oluyor. Ama sonra sağ tarafta da ağrı oluyor. Normalmiş öyle deniliyor
Anne9283 nlgn-gms Bende şuan 5 haftalık hamileyim bende de oluyo regl ağrısı gibi bazen şiddetleniyo da ama biraz uzanınca geçiyo bol bol dinlenmek lazım
busraayl1 Bende 5. Haftadayım ara sıra böyle bel ağrıları yaşıyorum adet olucakmışım gibi hissediyorum ilk gebeliğim
nlgn-gms Benim 11 cm çikolata kistim var o da olabilir sebebi. Normalde hep ağrım vardı zaten. Hamilelik imkansız gibiyken mucize oldu verdi Rabbim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz. Keseyi ve bebeği gören varmı
nlgn-gms Benim son adetim 13 şubat 2 gün önce kan sonucum 4020 idi sizlerin nasıl değerler keseyi gördük şükür bebeğide görsem rahatlıcam haftaya salı gidicem inşallah
Anne9283 nlgn-gms benim kan sonucum 557 çıkmıştı ama tam 4 haftalıkdı. Kese içinde net duyulması için 7 haftalık uygun oluyo sanırım