Senemcan Kızlar geçen hafta gebelik için kan vermiştim 197 çıktı doktor 2 hafta sonra gel kalp atışı duyarız dedi ama bthcg yükseliyormu bilmiyorum hiç gidip bidaha vermedim takip etmedim 197 çıktı kimyasal olma durumu varmi veya dış gebelik
Senemcan Senemcan doktoruma sordum çok düşük sende olma ihtimali dedi ama sonuca göre bi size de sorim dedim
Senemcan Birgul burda gerçekten çok pahalı kan verme devlette veremiyorum kimliğim yok oyuzden hep özelde veriyorum yengem özel hastanede çalışıyor o yardımcı oluyor ama cok pahalı 300 tl
Senemcan Srfe_01 takip etmedim ama üst üstte test yaptım hepsi hemen çıktı bugün de yaptım koyu çıktı haftaya doktor kontrolüm var
Senemcan Birgul ama doktorum gerek yok dedi haftaya çarşamba günü kontrole çağırdı zaten bisey olsa doktorum söyler sende kimyasal gebelik olma ihtimali düşük dedi
Srfe_01 Senemcan evde yaptığın her test kaset test gecıyo anlatamıyorum galıba test verıp beta hcg degerın rakam artışları onemlı 😄
Senemcan Srfe_01 ben sizin demek istediğinizi anladım ama benimde anlatmak isteyip anlamadığınız şu etrafımda tanıdık çok doktor var ve hepsine sordum gerek yok sana dediler senin değerlerin normal güzel dediler kendi doktorum da bunu dedi ben onların demesine rağmen yarın gidip kan vericem hersey çocuğum için ama bu devirde kim sadece kan almaya 300 350 TL verir ki