Allah yardımcın olsun İnşAllah 🙏 bende 14. Haftada kayıp yaşadım ama benim seninki gibi hiç akıntım kanamam vs yoktu aniden şiddetli kusmaya başladım sancılarım başladı doktoruma gittim covidsin sen dedi bebekçok iyi sağlıklı dedi eve yolladı ama ben kusmaktan ve ağrıdan ölücem devletin aciline gittim kadın doğum aciline bebek iyi hamilelikle alakalı değil normal bir doktora görün başka hastalığın var dedi eve gönderdi 1 gün boyunca çektim sabaha karşı 5 gibi artık ölüyorum dedim ve aniden benimde içimde balon patladı ve bebeğim doğdu çok kötü bir andı ama benimki enfeksiyondanmış kanıma bulaşmıştı beni yavaştan zehirlemeye başlamış birde doktorlar farketmemiş serklaj gerekliymiş 3 ay bir tedavi gördüm korundum ameliyat oldum enfeksiyondan 🙏 gen testi herşeyi yaptım benimde ilk bebeğimdi ama önce sebebini araştır doktorum bana öyle dedi önce sebebini bulalım ki birdaha acı yaşama dedi denemeden önce çok iyi araştır kanımda 2 gen de pıhtılaşma çıktı coraspirin kullanıyorum hamilelikte oksapar iğneye başlanacak histereskopi oldum enfeksiyonum temizlendi 13. Haftada da serklaj olucam 🤗