Nursahyk Kızlar 36+3 haftalıgım ama sanki 40 haftaymıs gibi adım atamıorum alt tarafımın kemikleri acıyo doktora yarın gidicem ama heran bişe olcakmış gibi sizler nasılsınz normalmi böle olması
Deryanur Nursahyk aynen oyle cnm 34 haftayim yerimden kalkmaya calisinca vajinamda sanki tas var da dusecek gibi bi his oluyor zor kalkiyorum
Eliftuba Nursahyk 39.haftamdayim 34lerden beri iki bacakarasindaki kaslar agriyor hareket ederken ozellkle.
Maviii Nursahyk o kemik acıması normal canım, ben 24. haftadan beri çekiyorum ara ara, hamilesiniz her şeyi dert ediyorsunuz diye kızmıştı bir arkadaşıma doktor 😊 sende dert etme doğum yaklaşıyor acı sızı normal bu saatten sonra
Zeynep-ZMG Ben daha 30 haftayı yarın tamamlycam bende öyleyim kalçamda bacaklarmda çok ağrım oluyo hantal hantal yürüyorum ayaklarımın altları çok ağrıyo🤦🏻♀️😔
duru21 Nursahyk ben 34 haftadayım aynı durum telaş yapacak bisi değilmişvucut kendini hazirliyo doğum için normalmiş 😊sağlıkla hayirla gelirler insallah rabbimin en güzel hediyeleri 👼
Nursahyk 2 hafta bir gitmem lazım doktora araya bayram girdi sonra randevu bulamadım 1 ayı geçti gidemedim oyuzden korktum acıkcası yerimden kalkamıorum şuan