Peperonni Kızlar selam 2 gündür karnımda sertlik var yuvarlak yumurta gibi bazen yukarıda bazen aşşağıda. Mesela sola yattıysam düz dönünce aşşağı doğru iniyor bu sertlik bebek mi ? Sizde de oluyor mu ? Bir sorun yoktur inşallah
Nur0631 Peperonni haftamız aynı bende de var aynı şey dediğin gibi yumurtaya benziyor ben bebek olduğunu düşünüyorum
Zeh123-ra Peperonni benimle aynısınız bendede öyle oluyor ama en çok sol tarafta benim bir sertlik oluyor bebektir o
Canpolat Peperonni daha kayma yok ama sabah uyanınca kasıklarım karın alt kısmı acıyor orda bişiy duruyormuş gibi birde birkaç kez sanki içeriden pıt pıt tıklatıyormuş gibi oluyor hissediyorum onu😀
Peperonni tazebiranne_hg04 Çok tuhaf bi his 😂 siz tekme falan hissettiniz mi ? Şu an tekme yok ama böyle guruk gruk bişeyler oldu dün gece pıt pıt bişeyler vuruyor ben anlamadım 😂😂😂😂 bi de baya aşşağı iniyor korkuyorum sizin de orda mı duruyor göbek deliği hizasına çıkıyor falan
tazebiranne_hg04 Peperonni bir kez iyi bir tekme salladı onda hissettim onun dışında minik minik hareketler hep bebeğe göre değişir o ☺️🌸
Peperonni Zeh123-ra Böyle ne tarafa dönersem orada oluyor sırt üstü uzanınca da hemen aşşağı iniyor böyle çaprazlama 😂😂😂
Peperonni Canpolat Oy maşallah bi de dikkat ettik yemek yerken pıt pıt hareketler yapıyor hoşuna mı gidiyor nedir 😂😂😂😂
Peperonni Nur0631 Yani böyle aşırı bir hareket değil kayıyor yavaş yavaş o yuvarlak yer değiştiriyor dönünce
Peperonni tazebiranne_hg04 Ay Bugün düştüm resmen ya yere kapaklandım 😂 ama öyle bi düştüm ki slow şekilde yana doğru dizlerimin üstüne gülüyorum Halime inşallah bişey olmamıştır hareket ediyor yine yumurta gibi. Olmamıştır heralde karnıma darbe almadım çünkü
Ball1903 Kızlar benim de 16.hafta sizde de aradan rahim ve karın ağrısı oluyor mu özellikle çok ayakta kalınca veya çok oturunca midemin orasi sıkışıyor sanki
Peperonni Ball1903 Evet canım ayakta çok kalınca ağrı olur benim belim ağrıyor genelde fazla ayakta durunca