Smeyyeeee3 Hanımlar yakın zamanda kan uyuşmazlığı testi yaptıran varsa yardımcı olabilir mi bu indirect coombs sonucu ne kadar süreye çıkar yatırım yapıldı sonucu bekliyorum iğne vurulmak için . Görevlilere sordum ama bilmiyoruz dedi
isilbydr Smeyyeeee3 ben yaptırdım ama 12. Haftanın içinde bu testin yapılması uygun dediler. 3 saat içinde sisteme düştü benim sonucum
Bayancorek Smeyyeeee3 hastaneden hastaneye fark eder tabi ama ben özel de sabah 9 da yaptırmıştım iki saatte çıktı sonucum..
Gulumseme Smeyyeeee3 1-2 saatte çıkıyor geçen yaptırdım daha özelde yaptırdım tabii daha önce devlette de yaptırdım yatış vermemişlerdi
Smeyyeeee3 Deniz2961 oyle mii teşekkür ederim cevabiniz için insallah yaa bebeğim babasıyla kapıda bekliyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
tahaninannesi19 Smeyyeeee3 hastaneye baglı donanımlı bır yerse bırkac saate cıkıyor küçük bır yerse üniversiteye falan gönderiyorlar kanı o da zaman alıyor
Smeyyeeee3 Deniz2961 ters duruyor suan makat geliş o yüzden bel ağrısı yapıyor ama drumu iyi çok sukur