Bukiiiiiiii Kizlar benim ikilim temiz çikti dunde 4 lü test yaptı doktorum normal mi bu yoksa para icin mi 200 tl para odedim teste 300tl de muane ucreritoplam 500 tl verdim anlamıyorum cocguna yapilmamis ya
HilalEyce Bukiiiiiiii benim doktorum ikili test istedi diğerlerini söylemedi bile detaylıya girersin ikis yeterli dedi.
Unlukacar Bukiiiiiiii ikili test temiz çıkınca 3lü 4 lü istemedi canım 2. Gebeliğimde yaştan dolayı 2li testim riskli çıktı fetal yaptırdım
Neseyakut Bukiiiiiiii hepsini yaptırdım canım ama 4 lü testi devlet hastanesi nde yaptırmıştım yani bu testleri doktorlar zorunlu ister ama yaptıracağın hastaneye karışmazlar
SunnyG İkili yaptırıyorsanız dörtlüye gerek yok aslında. Zaten dörtlü test ikili testi zamanında yaptırmayanlar için yapılıyor. Gereksiz olmuş biraz
Egelibiri48 Ben yaptırmıstım. Doktorum karar senın ama ben öneriyorum dedi . Şükür bugün onunda temız cıktıgını öğrendim . Biraz evet para tuzagı gibi oluyo özellıkle özelde.
Bukiiiiiiii Egelibiri48 2 tup kan 200 olur mu ya muanede 300 yaptigi bir se yok 10 dakida 500 tl suoer valla
2kizanasi 2li den sonra diğerlerine gerek var mı demiştim bu temiz çıktığına göre hayır demişti doktorum, bide detaylı yaptırırsın tamam demişti. Sorun yoksa Neden istemiş ki
Glshozcn Bukiiiiiiii doktorum bana hiç birini yaptırtmadı. Bu testler genetik oluyor dedi. Eğer bebeğin down sendromluysa aldıracak mısın dedi bende hayır dedim oda o zaman hiç birini yaptırmana gerek yok dedi. Bende gayet mantıklı bularak yaptırmadım. Sadece detaylı ultrasonu yaptıracağız. Daha haftamız gelmedi 😊
Birseniz Bukiiiiiiii 4 lü test için neler yapıyorlar bende dün yaptırdım ama çok basitmiş gibi geldi özelde yaptırdım iki tüp kan aldılar sadace bide ultrason da baktı doktor o kadar
HilalEyce Bukiiiiiiii özele hem de devlete gidiyorum. Özelde ki doktorum ne isterse devlette yaptırıyorum diğer türlü gerçekten para tuzağı