Rabiadogusoy Kızlar ben 32.hafta çalışır raporu aldım sistemde gözüküyor. 35.hafta çalışamaz raporu aldım henüz doğum yapmadım ama Bu rapor hala e-devlette görünmüyor. Bir problem olabilir mi?
gamzekubra Rabiadogusoy canm bazen e devlete hemen düşmüyor 170 arayıp sorgulayabilirsin sorun olup olmadığını
Sblbngl Rabiadogusoy e devletten analık arama kısma yazdığınızda raporlar kısımda gözükmüyormu çalışamaz raporunuz
burcuruli Rabiadogusoy çalışamaz raporunun süresi olmadığı için yani bebek doğduğu zaman rapor kapandığı için gözükmüyor olabilir bana hastanede o şekilde söylemişlerdi süresiz bir rapor şuanda bebek doğunca rapor kapanıcak demişlerdi
Mervepera Rabiadogusoy bendede aynı sorun var canım ya yapan yanlış yaptı diye düşündüm perşembe günü randevum var gidince sorudan hastaneye yanlışsa çalışamaz a çevirsinler muhasebeci de anlamadi 🙄
SunnyG Rabiadogusoy siz elden verilen raporu işverene verdiyseniz bence sıkıntı olmaz ama emin olmak için hastaneye gidip sorabilirsiniz
Rabiadogusoy KaranAlpgeliyor soruyorum ama iki farklı kişiye bağlandım ikisi de farklı şekilde cevap verdi anlamadım
Rabiadogusoy Mervepera canım ben doktorumla görüştüm doktorum bana elden verdiği rapor zaten sistem üzerinden çıkardım dedi sistemde olmaZsa yapamam dedi. Doğum gerçekleşince gözükür dedi açıktaymış rapor. Ki bir problem olsa bile geri dönük 6 ay a kadar tekrar onay verebilirlermiş
Mervepera Rabiadogusoy anladim ins benim de öyledir 🙈 raporlama diye bi yer var orda kadin işliyor yanlış yapmış olabilir benimkini hiç bise sormadı çünkü kendi direk yapti verdi 🙄