kubratd Merhaba arkadaşlar. Elele Madre park beşik aldım kendi sitesinde yatak hediye ediyordu. Birkaç gün önce geldi ama yatak sanki çok yumuşak geldi bana bulaşık süngeri gibi 🤷🏻♀️ Bu yatağı kullanan var mı? Yoksa başka hangi yatakları aldınız?
mirage333 kubratd banada biraz dandik gibi geldi ama yataş ta bakmistım ben onunda kalinligi çok fazla degildi. Büyük ihtimal ben hediye yatağa alt katına koyucam nolur nolmaz alt katindada birsey olsun diye 🤭 bebegim icin yenisini alicam.
sedefkaya1 Benim beşiğimde bugün geldi ve dediğiniz gibi çok yumuşak yatağı ayrıca ince sanki nasıl olur bilemedim 🤷🏻♀️
kubratd sedefkaya1 ben de emin olamadım sanırım çoğunluk yataş kullanıyor ama yumuşaklığı aynı mıdır bir görmek lazım 🙄
Mercimekveannesi35 Merhaba ben de hediye gönderilen yatağı beğenmedim çok ince ve yumuşak buldum,e bebekten başka bir yatak aldım daha sert ve kalın onu kullanıcam inşallah
kubratd mirage333 alt katına koymak mantıklı evet 🙈 düşündüğünüz yatak var mı? Yataşı elediniz sanırım?
mirage333 kubratd yok elemedim. Yataş twiny düşünüyordum. Magazadaki bayan cottony önerdi galiba onu alicam 🤭 hatta bi post acayim hangisi alalim diye 😂 simdi yatak ölculerine baktimda bu 2 yatak 9cm imiş, ama eleleninki 5cm imis. Gözume niye ayni geldiyse
kubratd mirage333 😅 evet genelde cottony diyorlar trendyolda yorumlar çöktü diyen de var dikişleri attı diyen de güzel diyen de. Mağazasında vardır inşallah bir görmek lazım 😅
mirage333 kubratd gördüm bende ozaman daha park yatagi almamistim. Ölcusu belli olmayinca alamamistim. Bugu gidip birdaha bakayim 🤭 twiny magazalarda yokmus ama internet satisi varmis sadece
mirage333 kubratd twiny de canli gorsek kiyaslama yapabilirdikte bakalim nasil olcak 🤭 bazen çokmu abartiyoz diye düsünüyorum
kubratd mirage333 ben de bazen al bir şey gitsin diyorum ama sonra yorumları okuyunca soğuyorum ya kötü olursa diye düşünmeden edemiyorum bir de ilk bebiş 🙈 beşik alırken de kırk kere düşündüm yorucu 😬😂