Meri3220 Yrnnry ayy Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağsalim kucağınıza alın yavrunuzu pozitif doğum hikayenizi bekleriz artık 🤗 darısı bizlere
Arya22 Yrnnry Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde yarın sabah doğumum🙏 pozitif hikayenizi bekliyoruz
Yrnnry Arya22 devlet hastenesine gıdyordum sunı sancı vereceklerdi catın dar dedıler aon dkıka spınal oldum cok sukur hafıf agrım oldu dogumdan sonra sımdı yanımda uyuyr🥰
Arya22 Yrnnry Maşallah size çok sevindim adınıza 🥰 spinal nasıl oluyor acıyor mu sabah benim doğumum da çok heyecan var o yüzden
Yrnnry Arya22 belden ıgne yapıyolarmıs canım doktor onu onerdı duyuyosyn ama hıssrtmıyosun acı falan. Dogdugu gıbı kucağıma verdıler tum bedeenımı uyusturmadılar
Yrnnry Happybsrn 5 dakıkada bebegı aldı doktor 15 dkıka dıkıs surdu 1 de gırdım bucukta cıktım bırazda tansıyon olcum ıcın beklettiler okadar
Yrnnry Happybsrn hemn bıtıyor okadar korkmustumkı ama guzel guzel anlatıp sakınlestırdıler ne ara dogdu anlamadım bıle darısı snaa ınsallah bı an omce al kucağına bebgını saglıkla