SosyeteMantisi Artık ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten beklemekten çok yoruldum her ay hüsrana uğramaktan yoruldum 🥺 1 sene oldu düşük yapalı ondan sonra bi türlü hamile kalamadım bende eşimde testlerimizi yaptırdık hiç bi skkıntı yok ama olmuyor 😔 Bu ay rahim filmi de çekildim çok umutluydum çevremde rahim filmi çektirip hemen ardından hamile kalan çok insan vardı. Ben Artık napacagımı nasıl bi yol izleyeceğimi bilmiyorum . Doktorum adet olursan gel ilaca başlatıp yumurta çatlatma yapılacak dedi ama artık onuda yaptırmak istemiyorum böyle çabalıyorum olmayınca dahada çok üzülüyorum . Artık psikolojim iyice bozuldu 🥺
femme SosyeteMantisi bence psikolojik bi dönemden geçiyorsun Hic kafana takma hatta sana tavsiyem esinle ufak bi tatil denemelisin Falan dağıtmak için Iyi gelecektir
Ogrtbusra SosyeteMantisi instagramda mfk diye bi doktor var bi ona bak istersen çokta kasma canım olur inşallah
Tugceelanaz Kendini biraz bırakman lazım , çok kasıyorsun kedindini belliki , haklı olarak tabiki. Ama ne kadar stressli olursan o kadar geçikir ve olmaz . Psikoloji bu dönemde çok önemli . İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsın🥰🤲🏻
SosyeteMantisi femme Tatilede gittim ama yok atamıyorum. Psikoloğa falan gitsemmi diye düşünüyorum artık.
femme SosyeteMantisi kendini vucudunu çok fazla dinleme bence psikolog fatda etmez sonuçta onun yanında durdu duracagin 1 saat kapıdan çıktıktan sonra kendinle kalicaksin. Çok şükür bir sorunun sağlık problemin yok tek sıkıntın stres bence sabırlı olursan onuda atlatabilirsin 🌷