Nskyhn Merhabalar 11+3 olduk. Sabahları midem falan bulanıyor ama geçici. Sadece geceleri uykumdan uyanacak şekilde acikiyorum. Muz su sarı leblebi ile geçiştiriyorum. Sizler ne yapıyorsunuz?
1yenianne Nskyhn Bende gece yatmadan önce hep bişeyler yeme isteği oluyor.. Ne bulursam yiyorum :( 11 haftalığım
Gul33 Nskyhn benim hamileliğim ilerledi. Gece hiç acıkmıyordum 35’ten sonra acıkmaya başladım. Doktora söyledim salatalık falan ye dedi, tabi ki uymadım 😁 meyve yiyorum ya da kuruyemiş kefir birlikte tüketiyorum
Pelinakcn Ben havuç, kapya biber falan yiyorum yatmadan önce yoksa çok acıkıyorum çünkü. Eğer ertesi gün eşimin yanına salata hazırlıyorsam fazla yapıp onu yiyorum bazen
Nskyhn Hatice_gzr2505 tiksinmesem icerimm ama bu süreçte ilk ondan tiksindim 🥺 normalde kendim süt alır kaynatir sürekli içerdim çok üzülüyorum ya
Nskyhn 1yenianne şimdiden böyleysek ileride ne olacak 😓 tek umudum yazın gelmesi. Meyveler bı de soğuk bol su içmek..
Nskyhn Gul33 of ya ben çok erken acikmaya başladım 😂 muz yiyorum sürekli ama salatalık da yiyim😂 çünkü vücudum kilo almaya müsait. Bı alırsam devamı çok fena gelir dikkat etmek zorundayım
gorky Tuzlu çubuk kraker iyi geliyor ama daha etkilisi sarı leblebi denedi onaylandı ☺️ 15+5im çok faydasını gördüm
Nskyhn gorky sarı leblebi olacağım yakında 😂 her gece sarı leblebi yiyorum yutamiyorum su iciyorum 😂😂 sonra yatıyorum
Gul33 Nskyhn muz yiyecekseniz de süt veya kefirle birlikte yerseniz hem daha tok tutar hem de şekernizin bir anda yükselmesine engel olur
gorky Nskyhn Aslında leblebi tok tutar diye de biliyorum ama niye böyle olmuş olabilir bilemedim 😁Biraz hızlı yemek yiyorsun sanırım o yüzden karnında çabuk acıkıyor ☺️
kahvesever__ Nskyhn bende çok acıkıyorum geceleri artık uyku da yok gece 2 buçukta kalkıyorum valla sabahlıyorum artık