Luckymom97 Tugba1357 pıhtı gibi deilde normal kanamam olmuştu 8.haftada hastaneye gittim kanama alanım varmış bence bi doktora git burun kanamasıda gebelikte olabilir diyolar
yigitinannesiiiii Tugba1357 canım burun belki gebeliğine zararı yokturda vajinadan gelen için doktora kesin gitmelisin
Tugba1357 yigitinannesiiiii yigitinannesiiiii aynen benimde o zaman başladı çok kötü bı durum Allah sabır versin hepimize
Luckymom97 cicekcikiz benmde iki üç gündür midem bulanıyodu bugün çıkarmayada başladım benmde senin gibi 8+5 lerde midem bulanmaya başladı ondan önce güllük gülistanlıktı herşey
Tugba1357 cicekcikiz ben 6. Haftadan beri öyleyim yemek yemeyi unuttum yaşama sevincim kalmadı resmen bulantı ilacı kullanıyorum öyle az çok börek falan yiyorum. Biran önce atlatalim inşaallah bu süreci
yigitinannesiiiii Tugba1357 amin inşAllah canım hiçnişey istemiyor yediğim yemekten zevk alamıyorum sırf çocuk vitaminsiz kalmasın diye zorla yiyorum açlıktan ölsem yemek yemek istemiyor canım öyle istahsızım