Fatma4495 Hiç halim yok bulantım yanmam beni 2,5 aydır perişan etti bir kaç gün sadece serum takıyorlarmış rahatlatıyor diyorlar önerir misiniz ?
Kizilkafaa Fatma4495 Ben acile gidip serum taktırıyordum 30 dk sürüyordu evime geliyordum. Ama beni rahatlatmadı pek canım. Doktoruma söyledim Prilam ilaç yazdı o da etki etmeyince Zofer yazdı. Doktorunla konustun mu?
fatma9 Fatma4495 27 haftalığım 7.haftadan beri cekiyorum azaldı gerci suan ama halada devam ediyor zofer kullanıyorum azda olsa etkisi var. Başlarda hastanede yattım her gün serum alıyordum cnkü sıvısız kalıyordum
Seyma3223 Fatma4495 bende 2 aylıkken çok kötü olmuştum hiçbir ilaç fayda etmedi doktor hastaneye yatırdı 1 hafta serum tedavisi gördüm iyi geldi
Cerensultan Fatma4495 ben 4 ayliktim hiç kesilmeden kusmam vardı bende yattım 5 gün serum serum akatilan bı kaç ilaç vardı rahatlatıyor ama ben yine dokuz ay boyunchatta doğuran kadar kustum
Fatma4495 Kizilkafaa sabit bir doktorum yok banada prilam vermişti başlarda iyi geldi sonra fayda etmedi
Kizilkafaa Fatma4495 miden boş kalırsa dhaa kötü oluyorsun, salatalık tuzlu yiyordum ben, domates ekmek falan yapıyordum. Allah yardımcın olsun inşallah hemen geçer
Fatma4495 Kizilkafaa günün yarısından çoğunda boş 5-6 saat gün içinde bişeyler yersem yiyorum oda işte beni mahvediyor su bile bazen midemi bulandırıyor
Kizilkafaa Fatma4495 15. Haftamdayım bundan öncesi benim artık psikoloji çökmüştü ağlıyldum bulantıdan ama şuan biraz geçti. Seninde geçecek inşallah