Eylul2019 Ozgeliz isimle huyu ben bagdastiramiyrm kuzum ya..suan 2.5 yasinda keske hep bebek kalsaydi diyorum.zaten isminide babam koydu biz koymadik😊
Damla1995 Ozgeliz biz henuz 8+1 olduk 🥴🤷🏽♀️ cok yeni daha 🥺 ilk zamanları beni maf eder. şuan o zmnlardaym 😩
Hilaa NeseA peki hangisi daha hizli normal dogdu ve kac saat sanci cektiniz cocuklarinizda bende ikinciye hamileyim 37 haftalik ilk oglumda 20 saat cektim normal dogum insallah bunda o kadar sanci cekmem ya
NeseA Hilaa canım benim nişan evde geldi 3 çocuğumda da ondan sonra hastaneye gidiyorum 1 veya 2 saat sonra doğumum oldu 3 çocukta da:) senin baya sürmüş yaa ama inşallah ikinci çocukta daha erken doğum yaparsın
Anne12 Ozgeliz normaldi. Hiç bir belirtim olmadan hatta 1 gün öncesine kadar fır fır geziyordum gece ansızın suyum geldi ☺️
Anne12 Ozgeliz zaten şöyle gündüz gözüyle suyum geldi doktora gittim diyen hiç görmedim. Bu bebeklerin daha dogarken uykumuza bir garezleri başlıyor 😅😅
EsilaMiracAyazEren_Moms Ozgeliz Öncelikle maşallah diyim 🧿 İlk bebeğim (Kızım) 40+3 /3835 gr /49 cm normal doğdu İkinci bebeğim (Oğlum) 40+2 / 3820 gr / 51 cm normal doğdu Bu bebiş şu an 35+0 da bakalım ne zaman, kaç kilo ve kaç cm doğar 😂🧿
Ozgeliz EsilaMiracAyazEren_Moms sizede maşallah 🥰🧿 çocuklarınız kaç yaşında bu bebişin cinsiyeti bellimi 😍
SutlacimiYedimmiBen Ozgeliz ilk bebegim 35+5te 2.850 gr 50 cm doğdu normal Ikinci 40+0da 4.110 gr 51 cm doğdu normal
Nese86 Ozgeliz Kizim 40+5 te doğdu 48 cm 2850gr, Oğlum 40+0 da 51 cm 3360 gr doğdu Bakalim bu bebek eylülde doğacak nasıl olucak Doğumlar normal dogumdu.