Bebiscann Mrvsmt2502 aslında suyu çok azdı ve bebeğin nabzında tuhaflık vardı 2 doktor baktı ikiside büyük ihtimalle suyu az olduğu için kakasını yutmuş dediler, ve direk ameliyata alındım, dediklerini gibi de oldu çocuğu kuveze koydular
Bebiscann Ozgeliz ilki erken alındığı için oda 37. Haftada doğdu, kızım ise 38. Haftada doğdu canım sezaryen olduğu için, ikiside 2.900 kilo da ve 50 cm olarak doğdular 🥰
Yinehamileyim Ozgeliz kızım 38 haftalık, oglum 35 haftalık doğdu bakalım sımdı doğum ne zaman 😊 34+3 🤍
b_ilge Ilk bebeğim (kızım) 39+3 te doğdu. İknincisi (kızım) şu an 36+5 olduk bakalım ne zaman doğacak
yavrularimm Ozgeliz ilk bebeyim oglum 42 haftalik ikinci kizim 38 haftalik 3 cu yine kizim allah nasib ederse 39 da dogacak
Ozgeliz yavrularimm oğlunuz neden o kadar geç acaba normalde beklemiyorlar ya kakasını yapar falan diye
Ozgeliz yavrularimm Oğlum normal doğdu gece suyum gelmişti. Kızım da aslında normal olacaktı 5 cm açıklığa gelmişti ama makat pozisyon da gelince ve kordonu boynuna dolamış kilosuda 4280 olunca acil sezeryana aldılar
Gamzeates Ozgeliz maşallah benim oğlum 36+4 2715 47 cm boyunda doğmuştu şuan 3 yaşın da 😍 kızıma hamileyim bakalım kaçıncı hafta doğurucam doğunca postunuzu görürsem yine yazarım 🙈😇
Ozgeliz Gamzeates evet yazın bakalım benim oğlum önce doğdu kızım 40 ı buldu kızlar geç doğuyor sanki 😊oğlunuz da suyunuz falan mı geldi
Cansut Ozgeliz ilk bebegim 21+2 310 gr 18 cm dogdu :( 2.bebegim 38+1 3050 gr 48 cm 2 haftamız var bekliyoruz..
Ozgeliz NeseA aynen benimde oğlum erken doğdu kızım abisine göre geç doğdu Bakalım bu nezaman gelir 😊