ElifKarata Deniz2961 neden enfeksıyon kapasın canm eltim de Kocaeli’de hangi semttesin öğrenim senin için en yakın gidebileceğin yer i
ElifKarata Deniz2961 canm derincede eğitim ve araştırma hastanesi ni gördm MHRS randevudan atla bir taksıye götürsün eğer sancı larını hissediyorsan
Betis ElifKarata son 11 gun 12 eylulde sezeryan olucam nasipse fena tutustum ilk dogumda daha ceseretliydim 😣
didemm ElifKarata 19 gunumuz kaldi bakalim 😍 bence video izleme benim onume cikti sezeryan kapatamadim tel takildi o neydi oyle ya 🙈 korkuyodum daha beter oldu 😂 insallah notmal dogurucam ikinciye allah kismet eserse ,🙏
Belissimo ElifKarata Allah bi avazda kurtaraın hepimizi. Son 9 günüm spinal sezeryan olucam. Korku falan kalmadı artık tek isteğim bu sıcakta bu ağırlıktan kurtulup bebeğimi kucaklamak
Mehmetseyidannesi Benimde son 6 günüm İnsAllah normal zamanda gelirse 7 Eylül de bekliyoruz paşamı. 😊 İki kere 1hafta arayla alttan bakıldı ama açılmam yoktu gün içerisinde belime çok şiddetli ağrılar giriyor yürümekte zorlanıyorum. Kalça kemiklerim de ağrıyor iki gündür. Bilmiyorum haftaici gittiğimde açılma var diyecek mi merak ediyorum 😊 herşey normal seyrinde gidiyor bakalım İnsAllah normal doğum yaparım 😊🙏