Hatice_gzr2505 1603m 21 haftalıgız bebitom nerdeyse 23. Haftaya merdiven dayamış iki haftaya yakın ilerden gidiyoz tosunumla 😂 gelişimi güzel dedi tam 500 gr geldi 🤭 maşşallah iyi beslemişin diyo doktor sizinkide haftasına göre normal bence ☺️
MerveeD 1603m iyi canım bende 25 haftalıkken 780 gramdı haftasına göre ıyı demişti doktorum sımdı 31 haftalıgız yıne kılomuz haftası ıle uyumlu gıdıyor
RaYaRY Hatice_gzr2505 bende 22 haftalığım 483 gram çıktık siz kaç kilo hamile kaldiniz kaç kilosunuz şuan
Hatice_gzr2505 1603m doktor bana fındık fıstık badem ve ceviz ye bunlar kilo yapar bebekte seni de tok tutar sürekli acıkıp kilo almazsın demişti gerçekten de öyle oldu daha 2 kilo almışım iki kilosunda yarısı çocuma ait bir avuç ayarlıyorum hepsinden bir güne sığdırıyorum canım sıkıldıkça atarım ağzıma 😆 o zaman iyi yararmış bebeğe bir de bir öğün sebze yemeği yiyip bir öğün de et yemekleri yedim sabah kahvaltısı iki yumurta yedim hala da yiyorum peynir zeytin eksik etme dedi bir de ekmek tam bugday ekmeği olsun kendin yap onu da dışardan alma demişti
Hatice_gzr2505 RaYaRY 67 ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum zateb benim bebek en baştan beri gelişimi ilerde hep
Ayse_35 1603m gayet güzel 👍 maşallah, sağlıkla büyüsün 🤲 bol bol kefir iç yoğurt ye, bende bunlar bebekte kilo yaptı. Tabi 34 haftadan sonra duruldum, normal doğumda zorlanmayım ki zaten iştahım da eskisi gibi olmadı 🤔
kuzeymomsss 1603m 26 haftalıkken 981 gramdı doktorum önde gidiyor demişti. Bence sizinde gayet iyi kilosu