Mikmikbuk Bi önerim var bencee kullanıcı isimlerinin yanında gebelik haftamız yazsın isteğe bağlı olarak, güzel bi tasarımla. Bazen yorum yazınca kendimizi sürekli belirtmek ya da yorum yazdığımız kişiyi sormakla uğraşıyoruz. Misal
SutlacimiYedimmiBen Mikmikbuk mesela ben uygulamadan girmiyorum googleden giriyorum o yuzden birde hamile degilim pek mantıklı gelmedi acikcasi
dilaradoyan Sevdapl zaten uygulamada hesaplanıyor hafta ve günümüz. Otomatik olarak ismimizin yanına da aktarılabilir tıpkı anasayfada gördüğümüz gibi. Elle manuel olarak yapılan bir işlem değil yani. Ama kullanıcı adına entegreyle uğraşırlar mı bilemiyorum
Mikmikbuk dilaradoyan Kullanıcı adıyla hiç alakası yok yanına ek bilgi olarak bi alanla eklenebilir demek istemiştim 🌸😊
Mikmikbuk SutlacimiYedimmiBen Siz de zaten aslında kullanıcı adınızla aynı bilgiyi vermişsiniz 😁 bunu kullanıcı adı olarak seçmeyenler için, alt bilgi/yan bilgi olarak verilebilir. Bazı forumlarda da benzer ön bilgiler var premium üye, şöyle üye, istanbul vs. Doğurmuş kişilerde 2 erkek annesi yazar ya da hiç göstermez😊
hukukcuanne_06 2001 ben google play storeda uygulama bilgilerinden mail adresini bulup mail atarak değiştirdim
hukukcuanne_06 Ben de şeyi düşündüm sosyal medyadaki gibi biyografi kısmı olsa nereliyiz, yaşımız kaç, kaç çocuk kaç hafta yazmak ve göstermek istediğimiz bilgiler orda gözükse keşke diye. Yorumlaşırken girip sayfamıza bakabilirler en azından
Mikmikbuk hukukcuanne_06 Evet dediğiniz gibi biyografi gibi bi alan profile de eklenebilir 😁😊 profile girmeden de ön izleme gözükebilir