Binnur81 Ozlemdrn ya warya tam benlik soru sordun 1 haftadır gece uyandığımda bişey yok sabah uyanınca ayaklarım agriyo ikiside komple kaç haftaliksin cnm acaba
Loveis16 Ozlemdrn 30. Haftada başladı çok kötü bi ağrı magnezyuma başladım kesildi. Kesinlikle öneririm
GriMavi Ozlemdrn benim de öyle yataktan kalkınca kalça kemiklerim ve diz baya agrıyo ama kalkınca 5 -10 dk içinde geçiyor anlamıyorum Uyurken yoruluyorum neden se
Iremmm09 3-4 aydır çekıyorum geceleri özelikle belden ayak bilekliğine kadar! Hamilelikte en çok çektığım ağrı magnezyum verdi doktor ama kullanmadım 4 günüm kaldı hala çekiyorum! Sağ sol yatmaktan oluyor sanırım
Iremmm09 Ozlemdrn hayir Ozlemdrn dayanilmayacak gibi degil cunku! Mide yanmasi icin ekmek kabugu yiyorum mesela vitaminler disinda 9 ay boyunca parol dahil kullanmadim koronayken bile 😅
Ozlemdrn Deletedmom2265 ya çok zor ben mutfağa giremiyorum koku hassasiyetindrn tiksindim herseyden sabah koş lavaboya ilac içmeme rağmen öyleydi dünden beri sanki kesildi gibi inşaallah sizinde oyle gecer hemen
Karacaaa Ozlemdrn 2gundur kalcam agriyo geceleri uykudan uyanıyorum o nedenle ins geçer doğuma kadr sürmez henüz 21haftaligiz 😔