Bekleyenler İnstagram mağaza ya da web adresi önerecek olan var mı? Kullanıp memnun kalanlar yazarsa sevinirim. İstanbul Avrupa mümkünse
Kubraislekyay Bekleyenler ben henüz kullanmadım ama dikislerim diye bi sayfa var orası güzel herşeyi ordan almayı düşünüyorum birde baby naz vardı
mrymdnr Bekleyenler hepsi burada dan sevibebe nin var 89 tl den başlıyor hemde.Ben çok kararsızım ev tipi ana kucağı mı babynest mi almalıyım yoksa ikisinide mi bilemiyorum
umranozby Bekleyenler ben aldım takım olarak ebabeybinest sayfasından takimi 190 tl ve resimdekinden daha uzun 2 yaşına kadar kullanilabiliyormus dikimini falan beğendim açıkçası tavsiye ederim
Dk16 Bekleyenler Civilden aldım 50 tl ye yastığı da var Daha kullanmadım malum bebişi bekliyoruz ama bence güzel şimdilik
Bekleyenler Kubraislekyay teşekkürler takip edeyim. Sert kumaş olmasından çekiniyorum. Nevresim ve baybnest te internet alışverişinde çok emin değilim
seymaerb ben tossie diye bir markanın babynest gibi bir yatağı var onu aldım. sırt çantası gibi oluyor bir yere gidince falan çok kullanışlı . Dış mekânda da kullanılıyor . Güneş önleyici tentesi var. 130 a almıştım.