Canimbebegim06 Kızlar kontrole diye geldim doğum yaptım 🤦🏻♀️ Ama bebişim zayıf doğdu 2200 doğdu şuan küvezde çok canım sıkılıyor 😔 Dua edin bize anneler yavrum sağlıklı sıhhatli gelsin yanıma 🤲🏻
Yigitinannesiyim Canimbebegim06 İnşallah daha iyi olur sag salim kucağınıza alırsınız ciğerlerinde bir sikinti var mı acaba
Canimbebegim06 Yigitinannesiyim Şekeri düşükmüş bide üşüyor dedi anlamadım bende 😔 İlk önce yanındaydı sonra küveze aldılar 😔
Yigitinannesiyim Canimbebegim06 Haftanız iyiymiş aslında kilosu geriden mı geliyordu benim 34 haftalık 33. Haftada 2550 gramdı kilosu önden gidiyor da
Yigitinannesiyim Canimbebegim06 İnşallah hemen yanınıza gelir de annesi ona çok güzel bakar kilosunu da alır 😇
Mothersbaby Canimbebegim06 ben 25 sene öncenin tıp teknolojisi ile 8 aylık 2000 gr doğmuşum. Şimdi 5 6 aylık doğan bebekler bile çok şükür sağlıkla büyüyor. Asla korkma Rabbimin izniyle hiçbir şey olmaz. Sağ salim kavuşmak nasip olsun inşallahhh🤲🏻
Canimbebegim06 Mothersbaby ilk bebeğim bide tüp bebek 😔 ağlamaktan kendimi tutamıyorum , neden bilmiyorum bide aniden doğunca biraz şoka uğradım
Mothersbaby Canimbebegim06 çok çok iyi anlıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın. Sizde en kısa zamanda kavuşun inşallah. Bu duayı bol bol oku ve gönlünü ferah tut. Rabbim acısını göstermesin hiçbir yavrunun Hz. Yunus alleyhisselam’ın balığın karnında yaptığı dua LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİM