Bugun kontrol için hastaneye gelmiştim nst vs cekildi nst iyi cıkmadı tansiyon da yüksek cıktı neyse ultrasyondsn baktı doktor 2700 grm dedi cok şükür dedim 2500 kiloyu geçmiş bakmayın bende minyon bir anneyim ve cok zayıf doğmuşum 🙈 velhasıl bebeğin suyu azalmış üstüne hareketleri ondam dolayı iyi çıkmamış odaya aldılar beni serum nst derken hareketleri düzeldi minik yavrumun ben kavuşma heyacanı ile bekliyordum oysaki 😪 6 gibi doğuma alacaklar diye anlaştık 6 saat aç kalmam gerekiyor muş 18 33 de doğdu minik paşa o güzel sesini duydum sezeryan oldum bu arada ben dedim benden önce cıkar yukarı odaya geldim oda boş eşim dedi 5 6 gün kuvezde kalması gerekiyor hiç bi sorunu yok ama kilosundan dolayı kuvezde kalması laızm dediler tabi üzüldüm ama o sağlıklı olsun yeter gördüm doğum sonrası dikiş atılırken yanıma 2 sn de olsa Bi kokusunu çektim içime şuan kuvezde damar yolu ile serum la besliyorlar durumu iyimiş cok şükür yarın süt sağıp götürücem belki bi nebze de olsa görme ihtimalim olabilirmiş kovitden dolayı görüş yasak imiş öyle işte kısa ve öz anlatmak istedim 😊 dualarınızı beklerim umarım sütüm oğluma yetecek kadar gelirde toparlanır 🙈 uyku tutmadı bende yazayım dedim buraya ☺️