Deniz2961 Olan var mı arkdaslar bir anda geliyor elim ayağım boşalıyor o an oaraya yigilasim geliyor şeker değil ona baktirdim
Yigitinannesiyim Deniz2961 Benim de oluyor ama bende şeker var o yüzden sizde neden oluyor bilemedim eşim hep der sen açlığa dayanamıyorsun diye halbuki tokken de olduğunu duysa adam yığılıp kalacak😄
ilkimmm Deniz2961 bende de oluyor elimde ayağımda can kalmayıveriyor birden, bir de o esnada hafif kalp çarpıntısı oluyor
Deniz2961 Yigitinannesiyim hahahaha yaa bilmiyrm ki inanın böyle bir anda geliyor ne kadarlık gebesinz
Yigitinannesiyim Deniz2961 34+1 olduk 😄 Tosunum gecen hafta 2550 gramdı bugün kontrolüm var 3 olmadıysak iyi sizin kaç hafta kaç kg acaba 😀
Hatice_gzr2505 Deniz2961 benim hem şekerim var tansiyonla onu ayırt edebiliyorum tokken genelde yükseliyor tansiyonum aynı şekere benziyor bir uyku bastırıyor gözlerimi açamıyorum
Deniz2961 Hatice_gzr2505 uyku bastırmak halsizlik sinirlilik.o an canımı alsalr ses etmem öyle hele bacaklarım.nasil hzuurduz nasıl ağır geliyor bana o an kesit atasim.geliyor
Hatice_gzr2505 Deniz2961 o an bendede oluyor başka bir rahatsızlığınız yoksa şeker de yoksa muhtemelen tansiyon kaynaklıdır o an ölçseniz anlarsınız 13 den sonra yüksek sayılıyor zaten biliyorsunuz
Hatice_gzr2505 Deniz2961 küçük tansiyonun biraz düşük belki ondan olmuştur öyle hissettiğin an ölç anlarsın