Biranneadayi89 Arkadaslar merhaba kronik makat catlagi rahatszligi olup normal dogum yapanlar var mi veya yapmayi dusunenler. Yapanlar varsa dogum sonrasi nasil oldu agri oldumu veya catlakta büyumeniz oldumu ??
Yigitinannesiyim Biranneadayi89 bende anal fissür ameliyatı oldum çatlaktan dolayı hem o acıya cesaret edemediğimden hem de başka sebeplerden sezeryan tercih ediyorum ay o acıyı bir yaşayan bilir gerçekten çok zor umarım bir sorun olmuyordur da rahat gecirirsiniz
sinemkayaaa Biranneadayi89 bende hemorid var hemde kanayan cinsten devlet hastanesinde takipliyim doktoruma solemistim genel cerrahi ye yonlendirmisti beni ondan onay aldirtmiati normal doğum için
Betulsen34 Biranneadayi89 ay birinci dogumumda yasamistim cok kotu bir durum. Eczacimi yaptigi ilacla kurtulmustum. Simdi kara kara yine olur diye onu düşünüyorum. Korkuyorum.
Biranneadayi89 Yigitinannesiyim ben ameliyat olamadann hamile kaldim. Hamilelik surecini yaglarla kremle fitille gecirmeye calisiorm ama normal dogumdan sonra dahada artarmi sikayetim bilmiorm esim dahil herkes normal yap sutun gelmez diyip duruyorlar beni hic dusunen yok :(
Yigitinannesiyim Biranneadayi89 Valla ben doğuracaksam eşim de dahil doğum şeklim kimseyi alakadar etmez çok istiyorsa kendisi doğurabilir 🤣
Dark Biranneadayi89 buna doktorunuzla birlikte karar verin bence. Ama yok sütün gelmez bilmem ne diyenlere kulak asmayın. Bende sezeryan oldum ve 6 ay sadcee anne sütü verecek kadar bol sütüm geldi hatta buzlukta bile duruyor fazlası
Biranneadayi89 Yigitinannesiyim ay valla bakalim olmadi bende rest cekerim 🤣 artik son ana gore harket edecegm bu hastalik cok fena cunku dogum sonrasi onca skintinin icinde insan bir de orasi ile ugrasmakn stemiyor🙄🙄🙄
eylul09__ Ben de normal doğum istiyorum ama makat şişliğim var ve bu durumda normal doğum olur mu bilemiyorum.
Biranneadayi89 eylul09__ valla canim bende ayni skintidayim 🤭normal dogum mantkli geliyor ama bu hastalik cok zor illet birsey dogumdan sonra artmasndan korkuyorum :( bakalim ne olacak hakkimizda hayrlisi diyorum artk dr karar verecek bakalm
sinemkayaaa Biranneadayi89 yok daha var dogumuma ama sizde bu genel cerrahiye başvurun isterseniz o boyutuna göre size normal doğum yapıp yapmayacağını soler bana seninkiler küçük doğumdan sonra zorlamaz demişti ıkınma sırasında felan.bi sorun olurmu diye felan sormuştum ben