Karacaaa Kizlar dişim iltihap lanmis çok fena ağrı yapiyo iltihap kullnici icsem zararı varmı ölüyorum resmen bu saat oldu dayanamiyorom
Sinemmmmm58 Karacaaa kendi kendinize ilac baslamayin. Acil dis hastanesine gidebilirsiniz eger haftaniz ileri degilse ilac veriyorlar ve doktor onayiyla islem yapabiliyorlar ama kendi kendinize birsey kullanmayin
Madonna Karacaaa sakın kullanma canım doktor söylemeden kendi başına birsey yapma doktorunu ara söyle bence yada git
Ebru021 Karacaaa kendi başınıza kullanmayın hamilelikte kullanılan antibiyotikler ayrı her antibiyotik kullanılmaz geçmiş olsun
Sinemmmmm58 Karacaaa yinede gidin canim nolur nolmaz 29 hafta dolmadan islrm yapiliyor diye biliyorum
nurcan_26g Geçen hafta yaşadım aynı şeyi ağrıdan öldüm ama hiç bir özel klinik dahil müdahale etmedi antibiyotik ve parol verildi şükür antibiyotikten sonra geçti ama tam 1 hafta ağri çektim
Karacaaa nurcan_26g iltihap kurutucu mu içtin canm bana da acile gittiğimde doktor yazmisti yinede emin olamadım kullanan var mı diye sormak istedim