Busraaa127 Kızlar 37+4 haftalık olduk. Ama aşırı şekilde bebeğim kendini kasıyor taş kesiliyor resmen. Adet sancısı gibi ağrılarım da oluyo . Doğumla bı alakası var mı yoksa normal mi bu hafta da böyle olması.
Yigitinannesiyim Busraaa127 Bende şurada bekleyeyim 34+1benim de ara ara tarifiniz gibi oluyor belki de doğum yaklaştığı içindir
Sgnn Busraaa127 bebeğin kendini kasmıyor canım rahimin kasıyor. Yalancı sancı deniyor bunada. Doğum için kendiliğinden oluyor. Süre tutman lazım. Eğer belli aralıklarla oluyorsa doğumun başlamış oluyor illa suyun falan gelmesine gerek yok. 10 dakikada 1 olur düzenli olarak sonrasında 8 dakika 7 dakika azalarak düzenle devam eder
zeynonunannesiiii Busraaa127 bilgili anneler bende bisey sormak istiyorum karnim bazen yumuşak oluyor bazende taş gibi oluyor bunun sebebi nedir
Busraaa127 Yigitinannesiyim Sgnn düzenli değil. Genel de idrara sıkıştığımda oluyo. Uzandiktan sonra kalkınca oluyo. Ama günde bı 5 6 defa oluyo yani. Süre tutmadim bilmediğim için de 🤦
Busraaa127 Yigitinannesiyim olabilir. İlk çocuk ya pe birşey bilmiyorum anlamıyorum daha doğrusu neyin ne olduğunu 🤦