58Vildan Kızlar dün gece 1.50 geçe çok şiddetli bir sancıyla uyandım onun ardından 10 dakikada bir sancı gelmeye başladı ama normal çok can yakmayan bir sancıydı 1 saat sonra 7 dkda bire düştü sıcak duşa girdim sancım gitti yada o anın rahatlığıyla hissetmedim yattım uyudum şimdi tekrar 10 dk da bir hafif sancı vuruyor kasıklarıma ben bu sancıyı nasıl destekleyebilirim ? şiddetlensin istiyorum bu kadar hafifken hastaneye gitmek istemiyorum 😔😔
RabiaAkar 58Vildan sivaslısınız galiba ? Bende öyleyim 36+3 çiger geliştirici iğne yaptı doktorum sancım var sürekli biraz daha dayanmak istyorum açıkcası gece hiç uymadım nerdeyse kasılıyor toplanıyor bacaklarımı oynatamıyorum agrıdan
Ebrar34 58Vildan hurma yiyin yürüyün aslında korunmasız cinsel ilişki direkt başlatır şuan ama imkanınız yoksa hurma yiyin 11 tane o da sancı veriyor doğumu kolaylaştırıyor bide çömelme hareketi yapın
58Vildan RabiaAkar evet canım baba tarafım sivaslı 🙏 doktora gittin mi yakın zamanda benimki düzenli de oluyor ama şiddetli olmadığı için gitmek istemiyorum
RabiaAkar 58Vildan gittim Çarşamba tekrar gel dedi ama öncesinde sancın olursa hemen arıyorsun gece geliyorsun dedi 37 haftayı atlatmak istyorum açıkcası nekadar beklese okadar iyi karnımda 😔
58Vildan RabiaAkar hayırlısıyla gelsin canım onunda bi vakti saati var illaki üzülme en son kaç kiloydu 2000-2500 kiloyu gecince bişeyde olmaz Allahın izniyle
Tugcezhan 58Vildan merdiven in çık, squat hareketi yap, pilates topun varsa üstünde daire hareketi çiz