Mervedua Kızlar bu gün 8. Günüm doğum yapalı batikonla temizliyorum dikişlerimi ılık suyla yıkıyorum sık sık ama bu gün batikonla silerken batikona ip düştü bu normal bir durummu yaşayan var mı ? Dikiş açılmış olamaz dimi
DerinMavii Mervedua hemsireyim bende dikiş açılsa kanama vs tepki verir o şekilde anlarsınız canım korkma:):) düşecek dikişlerdir onlar zaten genelde fazla dikkat edilmez ama sana denk gelmiş 😅
Tugbayknmz Mervedua kaç kilo doğdu bebeğiniz kaç dikişiniz oldu bende normal istiyorum Allahın izniyle ama gelmeye niyeti yok ama
seymabayrak44 Mervedua hemşireyim canım eridiği için düşüyor zaten erimekten kasıt yok olma falan durumu mu öyle bi durum yok :)
Mervedua Tugbayknmz bebeğimin gelişimi kilosu 2 hafta önde olduğu için 38. Haftada suni sancıyla planlı doğum yaptım. 3 kilo 750 gram ve 53 santim doğdu. Planlı doğum olmasının neden 39 40 haftaları bekleseydik eğer 4 kiloyu geçeceği için normal doğum olamayacaktı o yüzden 38de doğurttu doktorum
Tugbayknmz Mervedua rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizim de bir buçuk hafta önde gidiyor ama şuan gelmedi hala sezaryan olucam 😌