Papatyaytt Tecrübeli anneler yardimmmm 36+3 um göbeğim indi gibi bugün doktor bebek aşağı dönmüş dedi arada bıçak saplanmasi gibi kasığımda da sancı oluyor belirtileri ne bilmiyom ki nasıl anlican doğumun yaklaştığını ilk gebelik sıfır tecrübe 🥺😢
tugbaacng Papatyaytt sancı hissediyorsanız doktorunuza söyleyin ki nstden baksın sancınız var mı yok mu diye. Nişan veya su gelmediyse endişelenmeyin. Bir de bebek baş aşağı dönünce aşağıya çok baskı yapıyor yatarken, oturduğunuz yerden kalkarken daha çok hissedersiniz muhtemelen..
Dilhunizade Papatyaytt 28.haftamdan beri bebegim dogum pozisyonunda ve binbir cesit agrilar yasiyorum hemde feci sekilde ustelik 2 yasinda bir oglumda var 36+4 olduk gece yarisi itibariyle ama bu cektigim acilar dogum belirtisi degil yalanci sanci oluyor genekde kramp ani sapltanti agrisi vs normal bu aylarda dogum sanciisi duzenli oluyor ve onceden belirti veriyor illaki
zedan1903 tugbaacng nişan sanci gelmeden doguran cok olmus burda baya post var ya benimde ilk dogumum olacak esimle kara kara dusunuyoruz nasil anlicaz dogum basladigini diye😂😂 ha bi de en korktugum banyo yaparken suyum gelse fark eder miyim😂😂😂
Bahar1508 zedan1903 belki hic başlamicak doktor başlatacak İnan cok değişik yani 😂 ya sancın gelecek anlicaksın ya açılman olacak sancı yapacak ya suyun gelecek ya kanaman olacak ya da kontrole gideceksin bakacaklar anlayacaklar ya da bebek gelmek istemicek doktor suni sancı ilaç verecek ya da baktılar olmuyor sezeryan 😂😂😂😂😂 son 8 bende bunları düşünüyorum
zedan1903 Bahar1508 insallah sancimi evde cekipte acilmam 5 cm falan olunca giderim doktora ya su an pandemiden dolayi sanci odasina kimseyi almiyormis devlette dogum yapicam tek basima kafayi yerim herhalde korkudan orda😂😂 benimde bi ay falan kaldi korkusu cok fena vurdu Allah yardim etsin hepimize
Bahar1508 zedan1903 eğer suyun gelirse hemen gitme hastaneye güzel bi duş al kendini hazır et eşyalarını kontrol et öyle git tabi o an insan yapabilirse 😂😂 benimde son 8 😂
Hicran6833 O gelen sancıyı bilirisin canım. Normal enfeksiyon agrısı bile oluyor bazen karnın alt bölgesinde. Benimde suyum kanamam gelmeden gittim doktor a ilk dogumum da 20 saat cektim ama sancıyı sonra sezeryan a aldılar ve hala suyum kanamam olmamıştı