Oyku3005 31+3gğnlük gebeyim burnum tıkalı afedersiniz, geyirince sanki kusmusum yada kuscakmış his var ishal de var nereye doğru yatsam uyuyamıyorum kasıklarım da belimde ağrıyır🤧🤧🤧
AlyaUrasmoms Oyku3005 Burun tıkanıklığı bende de var canım 😔 Grip mi oluyorum acaba diyorum bazen ama sadece burnum tıkalı. Anlamadım gitti; uyumaya çalışırken çok sıkıntı oluyor. Burnumun dolu olduğunu hissediyorum ama temizlenmiyor bile 😭 Yatma konusunda maalesef ben de aynıyım 😏 34+5′im bel batmasından gözüme saatlerce uyku girmiyor 🙄
Fatmabetulelifsena Oyku3005 35+4 den bildiriyorum ilerledikçe hiç yatamıyosun her yerin başka ağırıyo benim de burnum tutuluyor hamileyken oluyormuş canım okumuştum bir yer de korkulacak bir şey değil
MissBus Oyku3005 ben daha 21+3 bende de öyle. Son gidişimde doktoruma söyledim deniz suyu kullan dedi. Valla daha önce neden kullanmamışım diyorum. Zaten davul gibiyiz bimde burun tıkalı olunca dertler katlanıyor. Benim kullandığım sterimar burun spreyi gebe olduğumuz için en iyisi bu doğal katkısız. Eczaneden aldım kazıklandım. Trendyoldan falan alın bence hayat kalitemi artırdı.
Oyku3005 AlyaUrasmoms sade burun tıkanıklığı olsa ishal filanda var ama ateş yok hastaneye gitsem korona dicekler korkuyorum bu haftadan sonra çekemem🤧🤧
AlyaUrasmoms Oyku3005 Ben bir kez atlattım gebeliğimin 20. haftalarında.. Açıkçası ben de korkuyorum ama tat ve koku giderse sakın ihmal etme. Kan sulandırıcı falan yazıyor doktor; ben covid atlattıktan sonra mecburen kullanmam gerektiğini söylemişti; hâla daha da kullanıyorum. Allah korusun bebeğin sağlığı herşeyden önemli. Allah şifa versin 🙏🏻
Oyku3005 AlyaUrasmoms ateş yok olsa şüphelnirim hava değişiminden oldu herhalde ama canım çok acıyor gerçekten
samila AlyaUrasmoms kan sulandırıcıyı 32. haftada normal şartlarda bırakman gerekir bir doktorunla konuş canım istersen atlamış olmasın hatırlatalım
AlyaUrasmoms Oyku3005 Anlıyorum seni.. 😔 Hamilelikte ne yaşarsak ekstra zor geçiyor zaten; kolay değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
AlyaUrasmoms Oyku3005 Bilgim olmadan kullan yada kullanma diyemem. Bence doktora danışıp kullanmak daha mantıklı. Ama ben burnumun tıkanıklığından gözümü kararttım bugün ve burnuma tuzlu ılık su çektim 🤦🏻♀️ Az da olsa faydası oldu ne yalan söyleyeyim. 3-4 defa yaptıktan sonra afedersin bütün mukus boşaldı burnumdan. Ama bir süre sonra az da olsa yine tıkanıyor.. En mantıklısı doktor muayenesi
Oyku3005 Fatmabetulelifsena serum etki etmezmi nerdeyse 2 haftadır zehir oldu bana bulantılar da var tabi
Arzu24 AlyaUrasmoms sizin ne zamandır ve neden tıkalı benimde1 aydır Kuru Kuru tıkalı kesinlikle sprey faln kullanmayın daha kotu yapiyo
AlyaUrasmoms Arzu24 Benim 4 gündür var burun tıkanıklığı; 2 gün önce de ateş oldu. Bir anda oldu; burada neredeyse 2 aydır kar yağışı var. Ondan oldu diye düşündüm ama ateş şüphelendirdi açıkçası. O gün ağrılardan ağlamıştım hatta. Allah korusun umarım tekrar covid geçirmiyorumdur ama yarın test vermeyi düşünüyorum 😔