seymabayrak44 Kızlar ilk üç ay sadece doktorlar folik asit mi veriyor öneriyor diğer vitamin d kansızlık içim bir şeyler bu tarz şeyler vermiyor mu ilk başlarda
Seda5892 seymabayrak44 12. Haftaya kadar folik asit 12. Haftadan sonra kalsiyum magnezyum kan ilacı d vitamini veriyolar
Gecem1 Demir hapına ⅚ ayda başlanıyor kan değerlerine göre ilaç verecektir folik asit 3 ay kullanabilirsin
Zeynep0607 Bebeğim 7,5 haftalık hamile kalmadan 3 ay önce başladım folik asite şuan hem folik asit hem duphaston hem coraspin hem de d ve b vitamini kullanıyorum hepsi aynı gün içinde ölcem artık😁😁
seymabayrak44 Zeynep0607 bende kan sulandırıcı kullanıyorum iğne şeklinde d ve b vitamini erken başlatmamışlar mı
Seda5892 Hztmdilan sivilcedir muhtemelen bende de çıktı kocaman sivri bişeydi ağrı falan oldu ama dokunmadım temizlik sırasında da hafiften temizledim geçtim zamanla kayboldu
Zeynep0607 seymabayrak44 ilk gebeliğim kalp durması sonucu bittiği İçin bu doktorum buranın en iyisi valla sözünden çıkmıyorum o yüzden 😁
seymabayrak44 Seda5892 anladım canım çok sağol teşekkür ederim bende öyle düşündüm çünkü bana bi tek folik verdi 🌸
Hztmdilan Seda5892 bida çıkmadı demi internet de öyle şeyler yazıyor ki işte normal doğum olmaz felan
zeynebbmerve Merhaba herkese ben de 5.haftadayım. Bebiş için gebelik döneminde kullanmam gereken ilaç takviye vitamin vs neler kullanmam gerekiyor bilgili anneler den tavsiye istiyorum
seymabayrak44 zeynebbmerve canım anneler tavsiye etse de doktora sormadan alma bende sordum kimin doktoru ne vermiş diye amaç o yoksa burda şunu al demez kimse sende kafana göre alma .
Seda5892 Hztmdilan valla canım bebde çok korkuyodum ama nasıl geleceklerini bebişlerimiz belirliyor o yüzden ikiniz için sağlıklı olan hangisi ise o olsun. Ama o çok abartarak anlatanları umursama ben ağrı kesici alamadığım halde 2. Gün ayaktaydm,
zeynebbmerve seymabayrak44 canım bende aynı şekilde öğrenmek için soruyorum elbette doktora danışmadan hiçbir ilacı kullanmam 🥲 ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim
seymabayrak44 Hztmdilan çıkmaz benim bekarken de öyle çıkardı arada canım vücut yağlı ise yapıyo sivilce sırtta orda yüzde vs ucu yok ağrı yapar dokunma hiç temizle geçer birde bak belki kıl dönmesi vs ise o tehlikeli eğer kıl olan bölge de değilse endişelenme bu kadar canım normalle onun alakası yok . Burunun üstünde de çıkıyor sivilce ama nefes almaya engel değil öyle düşün 👌🏻