NeseA Şeker yüklemesi için ebe Nisan ayında gel dedi:) dördüncü gebelik maşallah hiç çatlağım yok badem yağı sürüyorum
Lavinia_35 NeseA acaba vücuda göre değişiyor mu bende zeytin yağıyla badem yağı kullanıyordum belime çatlak düştü yetersiz geliyor diye düşünüyordum
Nurcanyks 24+5 haftaligim🤰 785gr kızım 🥰 yarın şeker yuklemesi yapılacak her şey normel gidiyor çok şükür 😊
minik4550 Nurcanyks aynıyız haziranin kaci dediler size benim sezeryan olmasına rağmen haziran 30 dedi
miyopmom Lavinia_35 ilk cocugumda oyle vermislerdi ama bu sefer baya dusmus damardan vermek istediler
Meri3220 Lavinia_35 son 67 🤗 2li sayılara düştükten sonra çok çabuk geçiyor Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah kızçeleeer 🤲🏻
bebekveannesiii Lavinia_35 Oğlumla son 89 şekerim normal çıktı şükür. Çatlaklarla basım belada karnım çok kaşınıyo🙄🙄 ayın 30unda randevum var bakalım kilosu boyu falan kaç oldu
Lavinia_35 bebekveannesiii ne Ya bu kalıntılar beni de mahvediyor evde sorun değil dışarda sıkıntı oluyor ne kullanıyorsunuz çatlak için ? Şeker yüklemesi için sadece bir kere kan versek yeterlimi? Daha yemi yaptıracağım da
Selfet06 Lavinia_35 ilk gebeliğim sezeryandi muhtemelen sezeryan olacak canım çatlak için de bi urun kullanmıyorum krem sürüyorum 😄😍
Denzk Lavinia_35 kızlar bebek kıfayetlerini ne zaman yıkamayalıyım? Kaç aya kadar olanı yıkamayalıyım? Ne kadar kıyafet yeterli lütfen yazınız tecrübeli annişler
Lavinia_35 Denzk benim ilk gebelik ama ablamdan örnek alarak bir ay kala yıkamayı düşünüyorum, ve yapmışken ilk 6 aya kadar olanları yıkayıp ütüleyip koyacağım dolapta olacağı ve ne zaman doğum olacağı belli olmadığı için
Denzk Lavinia_35 12 haziran doğum bu arada 🙈 inşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz bu süreci atlatalım
Meri3220 Lavinia_35 ayy bişey olmaz korkma Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin hepimize balım🤗 valla ben nedense hiç korkmuyorum doğuma kadar ne olur bilmem doğum videosu ıvır zıvırda izlemedim hiç beni ne sürprizler bekliyor bilmiyorum 😃
bebekveannesiii Lavinia_35 ben bebek yağı kullanıyorum kaşıntısına bı tek o iyi geliyo şeker testini de bı aç karna kan aldı sonra yemek yedim şekerli suyu içtim sonra tekrar kan aldı. Sen de nasıl olur bilmiyorum ama bende böyle oldu🌺
Selfet06 Lavinia_35 benim ilk gebeligimde zaten heryerim çatladı malesef o yuzden bunda catlasada çatlamasa da sorun değil sağlıklı olsun yeter 😍