Nurevrenli 3 Eylül Pazartesi günümüz Doluyor Ama açılma ve sancım yok. Küçük civcivim yerini çok sevdi sanırım gelme niyeti yok. Kilosu da 4e yakın Doktor 3 eylülde tekrar çağırdı acaba suni sancı verip doğumu başlatır mı yoksa bekletir mi sizce kızlar 🤔
Esra16 Nurevrenli dün gittim bende 5 eylül çarşambaya gün verdi o zamana kadar kendi sancın gelmezse suni sancıyla dogumu başlaticaz dedi çatın müsait dediyse sanada o şekilde yapilicak demekki😑
Esma5825 Nurevrenli bende seninle aynıyım canım pazartesi son gün ama sancı yok açılmam da kontrol edilmedi daha doktor 2 hafta daha gelmezse suni sancı vereceğiz dedi belki seninde öyle olur gelmezse
Nurevrenli Yesimmm93 Dediği tek şey bi daha ki gelişinde takı vs hiç bişi olmasın üstünde yüzük felan ne varsa çıkar dedi 🙄 bide sancı vs gelirse olcak belirtileri saydı çatımla ilgili bişi demedi
Yesimmm93 Nurevrenli çok ilgıncmıs o zaman doğuma alıcak kuzum siz hazırlıklı ol sen götür cantanı falan veya ara sor bakalım
Nurevrenli Yesimmm93 Çok korkuyorum ya 😔 Gün Yaklaştıkça iyice tedirgin oldum Hele ki o çatı muayenesinden sonra 🙄
Yesimmm93 Nurevrenli işte oda kişiden kısıye degısıyor kasma kendını çatı muaynesınde derin nefes al 😂