meervee06 zeynepboran_ 39+6 olduk hamileliğin basindan beri doymak nedir bilmedim hic mi bulantı kusma olmaz oyle acıkıyorum hala da oyleyim 25 kilo aldim😪
zeynepboran_ meervee06 bende öyleyim asla doymuyorum 25 haftadan beri 37 hafta oldu hala öyle ama yemiyorum 11 kilo aldım
yesilkedi zeynepboran_ yemek yiyip uzanıyorum iki dk sonra karnım gurulduyor acıkıyorum bu son 3 haftadır böyleyim doyma yetimi kaybettim
meervee06 zeynepboran_ masallah cok guzel bi kilo aliminiz olmus dogumdan sonra hepsi gider ama benim basima bela olucak malesef🤣
ozgetoozge izobellaaa-_- yalnız olmadığımı gormek beni bir nebze sevindirdi. 10. Hafta 3 kilo aldim. Hic durmadan yiyorum ve halsizlil var yiyip uyuyorum direk aşırı kötü haldeyim, kendime ceki düzen vermezsem sonum iyi degil🥲
yesilkedi zeynepboran_ ben de öyleyim aç aç yatıyorum yesem yerim ama midem ekşiyor bütün gece reflüden öksürüyorum bu defa iki ucu boklu değnek resmen 🥴 hamilelik boyunca almadığım kiloyu son bir ay kala almaktan korkuyorum 😭
yesilkedi zeynepboran_ 34 haftalığım 4 kilo aldım gebeliğin başında şeker çıktı bende diyet yaptım ilk aylarda kilo verdim verdiğimi geri aldım şimdi