Elf_28_34 Minisimb Kürtaj icin uzuldum insallah bu sefer saglikla aliriz bebeklerimizi. 🙏Ben suan korkudan hem devlete hem ozele gidiyorum😅Detayli ultrason rami hastanesi olmazsa diye ben arastiriyorum simdiden iki yer buldum ikiside bakirkoyde arayip konuscam duruma gore.
Elf_28_34 Minisimb Sayfaniza simdi baktim cidden cok benziyor. Kurtaj zamani sonrasinda bekleme suremiz falan hepsi ayni. Tahminen dogumlarda bir iki gun arayla. Bilerek hesaplasak bu kadar tutamazmis😅
Elf_28_34 Minisimb Evet ama radyolog yazmis bitanesi oydu birde mahmut gungor diye birisi var oda 550 liraymis.
Minisimb Elf_28_34 tamam haberleselim,sevinirim 🤗 bana bir sonrakine bayramdan sonra geldi işte tamda 19-20 haftaya denk geliyor,kendisi bakmayacaksa boşuna hem ona hem detaylı için başka yere para vermiyim,direkt detaylı ya giderim :)
Minisimb Elf_28_34 evet radyologmus ama gidenler memnun ilgisinden filan,ben burayı dusunucem büyük ihtimalle nehir hanım bakmazsa,hayırlısı olsun:)
Minisimb Elf_28_34 yani nehir hanım detaylı bakmicak,başka bir yere mi yonlendirecek,yoksa kendi baktigini yeterli mi görecek 😁 senin birdahaki gidişin ne zaman,o zaman sorar misin
Minisimb Elf_28_34 Instagram üzerinden asistanina ulaşıp sordum,bana yonlendirdikleri doktor listesi atmış https://imgyukle.com/i/Efry4y
Elf_28_34 Minisimb Kendisi bakmiyor cunku ikili tarama testi zamaninda ikili testler var yaptirmani tavsiye ederim demisti.
Kadirelifesen Minisimb canım bilgilendirdiginin için çok teşekkür ederim bende haftaya gidecem inşallah randevuyu 27 sine verdiler başka randevu yokmuş ama ben o kadar bekleyemem 29 hafta olucam yarın öglene kadar randevusu bakıyorum öyle deniyicem bakalım nasıl olucak
Elf_28_34 Minisimb Benim bidahaki gidisim detaylidan sonra olur buyuk ihtimalle bu yonlendirdigi doktorlari arastirip bakabiliriz. ☺️
Minisimb Elf_28_34 merhaba,nehir hanım şeker yüklemesi yaptırıyor mu acaba ? Bu konuda nasıl yol izliyor bilginiz var mı :)
elifgenc Kadirelifesen merhaba gittiniz mi acaba Nehir hanıma, ilerleyen haftalarda kabul ediyorlar mı merak ettim