busekoraltan Hanımlar ya 30.haftadayım hiç daha göğsümden süt filan bişi gelmedi sıvı gelmedi. Erken mi daha bazıların 30 dan önce bile geliyormuş. Gelmezse de benim sütüm olmayacak anlamına mı geliyor. Göğüsler baya da büyüdü 😞 hiç öyle sızma filan yok bende
Sinoooom busekoraltan kızzz yok herkesin ayrı oluyor önemli olan doğumdan sonrası ayrıca önceden süt gelse ne gelmese ne doğumdan sonrası önemli 😍
rahimesarp busekoraltan bn 41+2de dgm yptim cbm bndede hic gelmedi bazen elimle skyodm yine gelmiyody ama dogmdan sonra ikinci gun geldi şu anda da nasallh sutum iyi korkma yani
iremmm93 busekoraltan ben de 41+2 de dogum yaptım. O zamana kadar hiç gelmedi sütüm. Doğumdan sonra geldi. O yüzden hiç kafanıza takmayın lütfen 💐
busekoraltan Sinoooom bilmiyorum ki herkes yazıyor benim göğsümden süt sızdı filan diye 🤣 bende olmayınca bir kötü oldum
Hasretsimsek123 Benimde ilk gebeliğim pek bi bilgim yok ama 30 uncu haftada benimde süt felan gelmemişti 34 Üncü haftada baktım sıvı sarı lekenlenmelerim oldu göğsümden hemen sütüm gelmicek diye stres yapma herkesin bünyesi farklı sonuçta