Kbrayankkk Hastaneye gittim bebeme hava verdiler doktor dedi ki yatarak emzirme ne zaman yatarak emzirirsen hastlanır ve akşamları soğukta uyut tulum giydir yorgan ort dedi bilgisi olan varsa dönsün bana
Kaahvelii Kbrayankkk sanırım 2. Aydan 2 yaşına kadar yatarak emzirdim bi sıkıntı olmadı çok şükür ama kulağı iltihap olanları da duydum
Kaahvelii Kbrayankkk Sanırım üşüyüp hasta oldugu için bu şekilde bir yorum yapmış ama sıcak ortamda daha kolay mayışır insan 🤤 ev içi ortalama 20-23 derece olmalı
Nurcin Kbrayankkk ben de pek sağlıklı bulmuyorum.. sen dümdüz yatarak birşey icebiliyor musun? Bebeğin başı az yukarda olmalı.. Bazı kadınlara kolay geliyor.. bebeği düşünen yok.
Emossk Kbrayankkk 1 yaşından sonra belki emzirrmisimdir hep oturarak emzirdim gece uykusu agir olur bebek küçük korktuğum için oda da 22 derece fln olurdu belki 20 derece fazlasına gerek yok yün yorganda ilk sene yatırdım sonrakilerde uyku tulumu çünkü yorganı atıyor üstü açık kalıyor
Kaahvelii Nurcin ilk bebeğin sanırım bu kadar büyük konuşma canım Ayrıca emzirirken kafası dümdüz olmuyo kolumuz başını destekliyo
babynil @Kbrayankkk tatlim yatarak emmede bebegin kulagina su kacabiliomus. Bizde 2.ayda meme reddi yasadik o zaman mecbur oyle emzirdim cok sukur gecti artk
Nurcin Kaahvelii yok kız ikinci… İlkinde de öyle emzirdim hep. Gece kalkar oturur emzirir yerine yatırır uyurdum… Hassasım biraz o konuda galiba.. hemen kendimi yerine koyuyorum bebişin…
Kaahvelii Nurcin En iyisini yapıyorsun canım aslında dediğin de doğru bazı bebeklerde sıkıntı oluyor 😣 Sağlıkla büyüsün inşallah 🤲
Nurcin Kaahvelii sağlıklı olsunlar da.. Kucaklarında gezdirerek emzirenlerde var … Çocuk emmiyor diye.. dediğin gibi büyükte konuşmamak lazım 😭😭 İnşallah ilkinde olduğum gibi olabilirim.
bsnrd Kbrayankkk çok pardon anlayamadım.yatgn üzerinde bebek yatark anneyi emmesi mi.yoksa kolda yatark emmesi mi.ben kolumda yatryorm da yanls mi acaba.kendm oturuyorum
Kbrayankkk bsnrd Geceleri beraber yatarak emiyor yan yatıyor öyle uykuya dalıyor oturur şekilde emzir uyut dedi bu zamana kadar Boyle bişey DUYMADIM bende
Bvbkcans Kbrayankkk öncelikle geçmiş olsun canım bence soğuk odada uyut demesinin sebebi nem’den dolayı kalorifer yanan odalar malesef nemsiz kuru oluyor bu da hastalığı tetikliyor
Emossk Kbrayankkk burun akıntısı soğukta kesilir daha rahat nefes alır muhtemelen ondan demiştir ama bebeğin küçük saçı azdır ince pamuklu şapka tak kesinlikle üşütür daha beter kulaklari iltihap olmasın