esradgn123 HENNA1327 Ben hamileyim raporu tek hekim hakkı dolana kadar beşer gün alacağım Kırk gün dolduktan sonra birer ay heyet raporu şeklinde devam edecek
HENNA1327 Nasaearth doğumu ne zaman yapacaksınız? Doğum izninden sonra kesin veriliyor mu bunu doktorumuzla mı konuşmak gerek? 🤔
HENNA1327 On yıl altı görev yapanlar için en fazla altı ay alınabiliyormuş. Normal 40 günlük rapor hakkı bitmeden alınamıyor mu? Ben de bugün öğrendim böyle bir şey yapılabildiğini ücretsiz izin yerine heyet raporu almayı.
Nasaearth HENNA1327 evet doktorla konuşmak lazım ücret karşılığında veriyorlar özel hastanelerde eylülde alacağım rapor
Minikeller345 Nasaearth ya bende almak istiyorum inşallah heyet raporu nasık öğrenebiliriz ücret karşılığı istanbulda rapor veren yer var mı arkadaşlar
1avuctoprak Minikeller345 Benim riskli bir hamileliğim var fakat doktorumun heyet raporu cıkarma yetkisi yokmuş muayene hekimi oldugu için.özel bir hastaneye gittim .Doktora muayene oldum fakat doktor gebeliğin riskli olsada kana an hiç olmamış dedi heyet raporu vermedi.Ağrım çok oluyor doktor bunu önemsemedi