Jan91 Lylaars disardan hayir tabiki 😄 18 haftada hissettim ama o zaman lar cok kucuk oldugu icin sanki kelebek ucuyor balik yuzuyor gibi hissler olurdu, disardan Karin buyuyunce hissedilir
Regina16 Lylaars ben 5 gundur hissediyorum, 18+4′te basladi. Karnımda çok cılız bir seğirme hareketi olarak hissetmeye basladım.
Lylaars Jan91 ben şu an 22 hafta 3 günlüğüm artık disari dan da fark edilebiliyor hareketleri Allah isteyen herkese nasip etsin
Lylaars Deletedmom2265 aynen bende artık dışarı dan tark ediliyor bazen bağırsak hareketi mi diye de düşünmüyor değilim açıkçası 😀😀
Gamzedngdn Lylaars ilk kızımda 19 haftalıkken hissetmiştim net olarak ikinci kızıma hamileyim 16 haftadan sonra azar azar hissettim. Ama tabiki dışardan belli olmaz o kadar çabuk 23 haftadan sonra hemen hemen dışardan gözükür biraz
Gamzedngdn Lylaars bende tam olarak 22 hafta 4 günlüğün bugün aynıyız kız 😄 benimde son 1 haftadır hissediliyor ama daha sonra daha çok hissedildiği için öyle dedim sonlara doğru gör 😂
Feray6161 haftadayım yeni yeni hissetmeye başladım. Birkaç gün önce minik hareketler şeklindeydi dün ilk kez tekme hissettim. Eşim de elini koydugunda hissetti cok güzel bir duygu🙏🏻