Eylulgelini Selam kızlar 31 haftalık hamileyim doktor bugun bebegin suyu sınırda azalmaya baslamıs dedi , suyu cogaltmak icin neler yaptınız var mı ben gibi olanlar?
minikportakal Eylulgelini benimde 27. Hafta sınırdaymış doktor havuç suyu iç dedi bi de ciğer geliştirici yapıcaklarmıi
Nzlemo1223 Eylulgelini canım havuç suyu için ben 28 haftalığım doktorum azalmış demişti 27 haftalıkken 1 hafta sonra tekrar gel demişti o 1 hafta her akşam uyumadan bir bardak taze sıkışmış havuç suyu içtim ve çok şükürki kontrole gittiğimde gayet güzel şuan suyun dedi
as2121 Eylulgelini 29. Haftamda yaşadım aynı durumu. Günde iki bardak havuç ve 3lt su içtim iki hafta sonra kontrole gittiğimde düzelmişti. Tabi bunu duyunca çok panik olmuştum. Hiç stres yapma bunları yap düzelir inş 🙏
Villanelle Geçen kontrolümde benim de azalmıştı, günde 3 lt su içtim. Bugünkü kontrolümde şu artmıştı
ayshe54 Eylulgelini herkes havuç suyu demiş ama gebelik şekeriniz yoksa havuç suyu. Malesef ki havuç suyu şekeri cpk yükseltiyor
as2121 Eylulgelini Çok iyi anlıyorum sizi. Erken doğum riski falan internete girince hep olumsuz şeyler yazıyor. O yüzden çok korkmuştum. Bol bol suyunu iç inan düzelir 😊
Molika Eylulgelini banada 29.haftamda demişti doktor az diye 1 hafta Havuç suyu içtim 3 litre su içtim ve 1 tane de deveci armudu yedim her gün düzelmisti inşallah bunları yaparsanız artar sizinde