Ayfa_1 Mrb kızlar 22 haftalık olduk şükür eşim bebeği hissetsin istiyorum ama ben bile halen nadir çok az hissediyorum tekme filan başlamadı henüz sizlerde durum nedir eşleriniz elini karnınıza koyduğunda ne zaman hissetti
Sinoooom Ayfa_1 benim eşim 13 haftamda gördü karnımın seyreldiğini hatta kendisi söyledi ben öyle fark ettim daha sonra eşim yanımda yoktu uzakta hala ama annem yada ailemden biri olsun 17-18 haftalarda hissettir dışarıdan ve ellerini koydukları zaman 😍
La_le Ayfa_1 benim 21 de hisseti eşim 24 deyim şuan her gece elini koyup bı kaç tekneden nasibini alıyor oda
Ysgl26 Haftadan beri hissediyor eşim ama 10 dk falan elini tutması lazım. Nedense eşim elini koyunca duruyor 😀 bi kaç gündür de dışardan belli olmaya başladı artık
Begumergun Ayfa_1 aynen normalde tekme attığı zaman aha uyandı diyorum eşim hemen elini koyuyor hemen duruyor 😂😂
Ecekadir Ayfa_1 28. Haftada hissetti iki defa güçlü tekme attı babasına yoksa hep ben görüyorum göbeğimden hissediyorum eşim dokununca asla oynamazdı şükür doğurmadan hissetti babamız😂
dnz_dnz Ayfa_1 ben ilk defa 21. Haftada net olarak hissettim kızımı. Eşim de bir hafta sonra hissetti. Birkaç hafta çok net değildi hareketleri ama şimdi dışarıdan bile görünüyor 💕 29. Haftaya girdim, dün ilk kez hıçkırdığını hissettim hatta
minikkelebegimmmmmm Ayfa_1 ben ilk hareketini 17 de eşimde 20. haftada hissetti ama çılgınlar gibi hıçkırıyordu oğlum.hissetmeme şansı yoktu.hala günde 6-7 kere hıçkırıyor ve eşim elini bastırınca baya net hissediyor o zıplamayı😂😂
B-33 İlkez bugün hissetti 22 haftadayız ama henüz çok net değil hareketleri ben bile nadir hissediyorum ama bugün bir kere sağlam hareket etti eşime dokun dedim denk geldi hissetti başka olmadı ama 😂
minikkelebegimmmmmm Ayfa_1 resmen karnıma çarpıyor.böyle aynı süre aralıklarında aynı noktaya çarpıyor artık neresi denk geliyorsa.🙈🙈