Merveokutan Kızlarr iki gündür cok halsizim uyuyorum sürekli ve bacaklarımda agrı var yürürken oturuken yemek yiyorum az yesemde şişiyorum hazımsızlık var sizler nasılsınz nasıl gidiyo🥺😘
NurperiDemirci Merveokutan benimde aynı,hala bulantılarım var. Aşırı uyku hali ve yorgunluk. Şiddetli baş ağrısı 😔
Yildizparlak Merveokutan canım ben 10+3 um 3 gün hiç bir şey yemememe rağmen 9 aylık hamile. Gibiydim.1 2 gündur de pek bir belirtim yok
-MinikveAnnesi- Merveokutan 11+1 iz 🌸 benimde bazen bacaklarım belim ağrıyor yorulunca sırt agrım cok oluyor 🤷♀️
Merveokutan NurperiDemirci yaaa inşallah düzeliriz bi an önce yarın gidicem doktora acaba vitaminlerim falan mı düşüyo bacaklarımın agrısı beni benden alıyo acıkıyorum bişeyler yiyorum midem sanki ögütmüyo yediklerimii😥
NurperiDemirci Bende 11+5 im ama hala zorluyor. Çalışırken pek anlamıyorum bel ve bacak ağrımı eve gelip uzaninca bel ve bacak agrimdan duramıyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde geçer Allah’ın izniyle hepsi
Busradoslu Hiç bulantım ve kusmam yada hiç bir yerimde ağrı sancı yok çok şükür çok uyuyorum tek sorun bu çok harketszim 11+4