Edadrmz Esmasamet14 https://ty.gl/aifiujvcdz ben bundan aldım canım indirimdeyken suan biraz artmış fiyatı
bebisveannesiiii Canpolat Nerden aldınız acaba bende baby turco almayı düşünüyorum Trendyol da indirimdeyken alamadım şu an baya artmış fiyatı
Esmasamet14 Feyza-nur ilk bebeğim pamuk ile ugrasabilecegimi sanmiyorum zaten çok hassas biriyim doğumdan sonra kalkabilecegim bile meşhur bana göre bende kullanmak isterim ama sürekli nasıl kalkip islatacam onu düşünüyorum😂😂
gamzecee Esmasamet14 water wipes alacam zaten pahalı iki tane şimdi hastanede zaten zorlanacağım için pamuk ıslatamam toparlamana kadar bunu kullanacam
Seminay Doğduktan sonra bi kaç ay ıslak mendil kesinlikle kullanmayın ne kadar doğal olursa olsun pamuk ve suyla silin ben o hatayı yaptım pişik oldu
Canpolat bebisveannesiiii indirimdeyken hepsi buradadan 24 tanesi 110 a geliyordu arkadaşımla bölüştük canım fiyatı çıktı gene çok çabuk inip çıkıyor sen almak istediklerinin üstüne alarm işareti koy fiyatları inince bildirim gelsin benim telefon susmuyor bildirimden 😀
esmerrmm Esmasamet14 islak bendil hic guzel degil bebek icin islak havlu oneririm. Ben yıkayıp kullaniyorum bebege bimdeki üclü mor paket islah havlu
Feyza-nur Esmasamet14 ben kutu almıstım kapaklı toplu bir sekilde ıslatıp içine koyardım sürekli ıslatmaya gerek olmuyordu kurumuyor zaten ağzı kapalı olduğu için