Minis123 27+3 hamile kaldığımda 65 kiloydum sonra bulantılardan ilk 4 ayda 57 kiloya düştüm 5. aydan sonra bulantılar kesildi şimdi 61 kiloyum 2 ayda 4 kilo aldıysan 65 kilo ilke doğum yaparım heralde bebiş 1 kilo şimdi
Tugbannebebek Kubra0_ maşallah nasıl başardınız? Diyetisyen eşliğinde filan mı? Sırrınızı bize de söyleyin. 28 haftadayım 6 kg aldım
Kubra0_ Tugbannebebek yok malesef keşke kilo alsam yapı olarak küçüklüğümden beri hiç kilolu bi insan olamadim bende biraz kilo almak istiyorum çünkü bıktım sürekli insanlarin dalga mı geçiyorsun nasıl 7 aylık hamilesin gibi laflarindan o yuzden en güzeli yeteri kadar güzel güzel kilo almak bebegimde benim gibi sanırım o da zor kilo aliyor🙄
Emineege Asterujdndl Uzun süreli değilse ara ara oluyorsa normal bebek buyudugu için oluyor bende 35+6 bende de çok fazla oluyor doktor magnezyum verdi kullanıyorum biraz iyi geliyor
Tugbannebebek Kubra0_ bebiş sağlıklı olsun da tek, kilo almışsın almamışsın çok da önemli değil aslında. Benim tüp bebek old. İçin iğneler vs kilolu başladım 77 ile. Şuan 83 üm. Kilo almamaya çalışıyorum. 💖🌸